Nicolet Groen, Guillaume Groen, Brandingfotograaf
Fotografie: Guillaume Groen, Brandingfotograaf.nl

Nicolet Groen is specialist in vastgoedpresentatie. Met een nuchtere en realistische aanpak zorgt ze voor de meest optimale presentatie. Haar uitgangspunt: Het huismoet tijdens de verkoop leefbaar blijven.

Hoewel vastgoedstyling een vast onderdeel is van haar dienstenpakket, is ze wars van kussentjes schuiven. Nicolet stylt met de spullen die haar opdrachtgevers in huis hebben. Met een flinke dosis technische kennis en een goed oog voor compositie, fotografeert ze de woning. Door een net iets andere invalshoek vallen haar reportages op in de massa. 

Sinds de start van haar bedrijf in 2007 heeft ze ruim 2000 vastgoedpresentaties verzorgd. En met succes: De gemiddelde verkooptijd van de woningen die door haar gepresenteerd werden, was vorig jaar gemiddeld acht weken.

Keurmerkstylist

In 2012 heeft Nicolet, als eerste in Nederland, het keurmerk voor vastgoedstylisten behaald na een beoordeling door een team van onafhankelijke vastgoedspecialisten. Als Keurmerkstylist Vastgoed schaart zij zich onder de top van de Nederlandse vastgoedstylisten. 

Haar kennis en ervaring heeft ze gebundeld in het boek Maak van je thuis een huis, klaar voor de verkoop met als doel de kwaliteit van woningpresentaties te verbeteren. Want of het nou goed of slecht gaat op de woningmarkt: Een goed gepresenteerde woning geeft een grotere kans op een snelle en winstgevende verkoop.

Maak van je thuis een huis, klaar voor de verkoop wordt officieel gepresenteerd tijdens een van de lezingen van Nicolet in het Woontheater op de VT Wonen & Designbeurs.